Cara Menambah Ketinggian"Rahsia Menambah Ketinggian Telah TERBONGKAR!! Kini Sesiapapun Boleh Menjadi LEBIH Tinggi. Jaminan 100% Wang Dikembalikan"
Anda mencari cara yang selamat, berkesan, murah & semulajadi untuk menambah ketinggian?
Jemu kerana bertubuh rendah?
Hampa dan kurang keyakinan diri dalam segala yang anda lakukan sebab anda rendah?
Anda mencari cara terbukti untuk menambah ketinggian?
Jelak menghabiskan wang dengan cara-cara menambah ketinggian yang palsu, serta teknik dan barangan yang tidak berkesan?

Jika anda menjawab 'YA' kepada soalan-soalan di atas, anda mungkin sudah biasa dengan masalah tersebut. Lupakan suntikan hormon pertumbuhan atau pembedahan pemanjangan anggota badan. Kaedah tersebut melibatkan kos tinggi dan mungkin merbahayakan anda. Apa yang anda perlukan ialah kaedah yang selamat, berkesan dan murah untuk menambah ketinggian anda secara semulajadi dan senang.

Memperkenalkan Kimi Health & Height Increase Device!

Penyelesaian Semulajadi, Berkesan, Selamat & Murah Bagi Masalah Ketinggian Anda

Alat Menambah Ketinggian yang berkesan
Mudah, murah & senang digunakan
.... cuma muatkan ke dalam kasut anda!!


Soalan-soalan yang Biasa Ditanya

Soalan: Bagaimanakah Kimi Health & Height Increase Device berbeza dengan produk menambah ketinggian yang lain?

Jawapan: Kimi Health & Height Increase Device adalah hasil kajian perubatan ekstensif oleh para saintis terkemuka Jepun dalam bidang tumbesaran manusia. Lebih 1,000,000 pasang telah dijual sejak pengenalan produk ini. Ianya tidak seperti buku panduan atau produk menambah ketinggian lain yang tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik.

Tambahan, Kimi Health & Height Increase Device selamat, mudah dan senang digunakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, pil berbahaya atau senaman yang rumit. Anda boleh menggunakannya di mana sahaja, pada bila-bila masa. Paling penting, produk ini berasaskan getah 100% dan sangat murah.

Soalan: Adakah Kimi Health & Height Increase Device berkesan untuk semua orang?

Jawapan: Kimi Health & Height Increase Device boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang ingin menjadi lebih tinggi. Bagaimanapun, perlu diingatkan, Kimi Health & Height Increase Device bukanlah produk ajaib dan tidak boleh mengubati kecacatan kelahiran. Walaupun ianya boleh digunakan oleh semua orang, dari kanak-kanak hingga dewasa, Kimi Health & Height Increase Device paling berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun.

Soalan: Adakah penambahan ketinggian oleh Kimi Health & Height Increase Device berkekalan?

Jawapan: Ya, penambahan ketinggian hasil penggunaan produk Kimi Health & Height Increase Device adalah benar-benar semula jadi dan berkekalan, sama seperti anda telah membesar pada masa lalu.

Soalan: Adakah anda menawarkan satu jaminan wang dikembalikan jika Kimi Health & Height Increase Device tidak berkesan untuk saya?

Jawapan: Ya! Jika anda ingin memesan Kimi Health & Height Increase Device untuk menambah ketinggian anda, kami mahu anda mencubanya pada tanpa risiko. Oleh itu, kami tawarkan Jaminan 100% Wang Dikembalikan. Sekiranya anda gunakan Kimi Health & Height Increase Device secara berterusan namun tidak mendapat hasil minimum pertambahan ketinggian 3cm seperti yang dipromosikan, anda boleh meminta bayaran balik bagi keseluruhan harga belian selepas 90 hari. Kami akan membayar kembali harga penuh belian anda. Dengan jaminan seperti ini, masakan anda boleh kerugian?

Kami akan memulangkan wang anda semula, dan anda boleh menyimpan semua bonus yang telah anda terima dengan pembelian produk ini.

Soalan: Berapa lamakah Kimi Health & Height Increase Device boleh bertahan?

Jawapan: Sepasang Kimi Health & Height Increase Device boleh bertahan sekurang-kurangnya 2-3 tahun. Ia satu tempoh yang agak lama. Perlu diingat, bahawa Kimi Health & Height Increase Device membantu anda menjadi lebih tinggi buat selama-lamanya. Jika anda menggunakan Kimi Health & Height Increase Device untuk 90 hari dan berjaya menambah ketinggian 3 inci, anda akan masih menjadi 3 inci lebih tinggi selama-lamanya walaupun jika anda tidak lagi menggunakan Kimi Health & Height Increase Device. Anda hanya perlu membeli Kimi Health & Height Increase Device sekali seumur hidup sahaja dan boleh menikmati semua faedahnya sepanjang hayat anda.

Soalan: Berapakah tahap ketinggian yang boleh saya perolehi dengan menggunakan Kimi Health & Height Increase Device?

Jawapan: Secara purata, ketinggian boleh ditingkatkan sehingga 1 - 3 inci dengan menggunakan Kimi Health & Height Increase Device. Keputusan yang diperolehi adalah berbeza bagi setiap individu. Pengguna lebih muda akan lazimnya mengalami lebih banyak penambahan ketinggian. Untuk memperolehi hasil terbaik, anda dinasihati untuk:

  1. Melakukan senaman

  2. Mendapat tidur yang cukup

  3. Makan makanan seimbang

  4. Berhenti merokok dan berhenti minum minuman beralkohol


Soalan: Bagaimanakah cara menggunakan Kimi Health & Height Increase Device?

Jawapan: Anda sebenarnya boleh memakai Kimi Health & Height Increase Device pada bila-bila masa, selama yang anda mahu (tertakluk kepada tempoh minima 15-30 minit sehari). Sebenarnya, itulah keunikan Kimi Health & Height Increase Device. Walau bagaimana pun, untuk hasil maksima, kami sarankan anda memakainya dua kali sehari, 30 minit pada waktu pagi, dan 30 minit pada waktu malam, sebelum anda tidur.

Soalan: Apakah saiz ukuran Kimi Health & Height Increase Device yang ada?

Jawapan: Kimi Health & Height Increase Device boleh didapati dalam satu saiz sahaja, saiz US 10. Pengguna yang mempunyai kaki yang lebih besar, boleh memakai produk Kimi Health & Height Increase Device seperti yang sedia ada. Pengguna yang berkaki kecil perlu memotong rapi produk tersebut mengikut panduan pengunaan yang diberikan.

Soalan: Berapa lamakah perlu saya tunggu untuk melihat hasilnya?

Jawapan: Secara am, hasil permulaan boleh dilihat dalam tempoh 45 hingga 60 hari. Bagaimana pun, ianya berbeza dari individu ke individu. Pengguna yang lebih muda selalunya dapat melihat hasilnya dengan lebih cepat dan ketara.

Soalan: Saya sudah berusia 33 tahun. Bolehkan saya gunakan Kimi Health & Height Increase Device untuk tambah tinggi?

Jawapan: Kimi Health & Height Increase Device berkesan bagi mereka yang berumur 35 tahun ke bawah. Walau pun pengguna yang lebih berusia mendapati hasil yang kurang ketara dan memakan masa yang lebih lama, ini tidak bermakna anda terlalu tua untuk menggunakan Kimi Health & Height Increase Device. Asalkan anda menggunakan Kimi Health & Height Increase Device secara berterusan, anda pasti akan mendapat hasil yang positif.


1 comment:

Anonymous said...

salam...mcm mane nk dptkn produk ni?brp price ye?

hermilia_88@yahoo.com

tq