What?


Salam Sejahtera,

Selamat datang ke laman Komuniti Iklan Percuma www.Popiah.net. Ini adalah laman web tidak berlandaskan keuntungan, Non-profitable webpage.

Apa Popiah.net?

Popiah.net adalah komuniti dimana semua pengiklan berkerjasama untuk mempromosikan URL masing-masing dan berkongsi trafik. Kita bersama-sama menjana trafik kita sendiri.

Lihat gambar ini untuk lebih faham keseluruhan konsep Popiah.net.

Zone A - kandungan yang diberikan oleh ahli komuniti. Bebas untuk pautan kemana-mana sahaja, isikan dengan apa-apa maklumat. Bahagian komen dibiarkan, pemilik URL bertanggungjawap menjawap segala komen dan pertanyaan.

Zone B dan C - Pautan (link) ke URL milik ahli lain. (Blog's label atau blog's archive)

Zone D - Penerangan pasal www.popiah.net

Zone B, Zone C dan Zone D - Tidak akan ada pautan ke mana-mana link bukan milik ahli yang menguntungkan mana-mana pihak


Janji Aku

  1. Aku tidak akan meletakkan sebarang iklan atau apa-apa pautan yang menguntungkan dimana-mana bahagian laman ini.
  2. Pautan dilaman ini kesemuanya milik ahli yang sama-sama mempromosikan laman ini dengan URL peribadi masing-masing atau pautan ke mana-mana aktiviti kebajikan.
  3. Aku tidak akan mengubah, menambah atau membuang apa-apa kandungan URL tanpa pengetahuan anda.
  4. Aku mungkin akan meletakkan pautan untuk menderma kepada aku secara paypal atau bank-in. Adil rasanya, jika anda rasakan aku layak menerima apa-apa, anda tentukan.

Sila kutuk, hina, hebahkan keburukan diri aku, jika aku melanggarkan janji aku. Anda boleh ‘mengenali’ aku dengan melawati blog peribadi aku di www.akubetul.com. Itu adalah blog peribadi aku yang telah setahun aku usahakan. Aku selitkan nama penuh, gambar dan no telefon aku disana Aku tidak akan mengorbankan penat lelah aku dengan memungkiri janji aku untuk menjadikan Popiah.net sebagai ‘non-profitable webpage’.

* Aku terpaksa meletakkan link ke blog peribadi aku untuk melihatkan kejujuran dan meyakinkan bakal ahli. Aku akui didalam blog tersebut ada iklan PPC, aku menyeru semua orang agar jangan klik iklan tersebut. Jika anda hadir ke blog aku dari link disini, jangan klik sebarang iklan tersebut.


Disini: How?

Disini: Why?

Disini: FAQ

Disini: Who?